Logo Le Pain d'Antan

Boerenbrood

Een rustiek brood bij uitstek, gevormd als een bol, gebakken op steen, met een dikke, goudbruine korst. De dichte, compacte kruim maakt het een stevige metgezel voor al uw dagelijkse maaltijden.

3,20 €

Onze ambachtslieden bakken dit brood rechtstreeks op steen, zodat het een dikke, knapperige korst krijgt. Door het brood in een bolvorm te bakken, wordt het gelijkmatig gebakken en krijgt het een compact kruim, ideaal om dagelijks bij de maaltijd te eten.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Meel van tarwe, Water, Roggebloem, Zout, Gist, Tarwemout, Zetmeel, Tarwebloem , Mono- en diglyceriden van vetzuren, Ascorbinezuur (E300), Enzymen, Ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, melk

  • Energie : 1004 kJ / 240 kcal
  • Vetten : 1 g waarvan verzadigde vetzuren: 0,4 g
  • Koolhydraten: 48,7 g waarvan suikers: 0,9 g
  • Eiwitten: 7,5 g
  • Vezels: 2,4 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Dit brood wordt op steen gebakken, waardoor het een dikke, knapperige korst en een compact kruim krijgt, ideaal voor rustieke sneetjes.

De kruim is compact, gelijkmatig en licht vochtig, perfect voor dikke boterhammen of bij gerechten met saus.

Het is ideaal als tafelbrood, bij soepen, stoofschotels of gewoon met een goede kaas.

Het is 1 dag houdbaar bij 0 °C. Voor een optimale textuur kunt u het licht opwarmen of roosteren voor consumptie.