Logo Le Pain d'Antan

Gingembrettes met chocolade

Bij Pain d'Antan verwerken onze ambachtslieden gekonfijte gember van Agri Montana, bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit, waarna ze deze voorzichtig omhullen met pure chocolade. De perfecte balans tussen de kruidige frisheid van gember en de elegantie van chocolade.

9,50 €

Het geheim van onze Gingembrettes zit hem in de keuze voor gekonfijte gember van Agri Montana, een referentie op het gebied van kwaliteit. Door de gember direct met chocolade te omhullen, behoudt hij al zijn intensiteit en natuurlijke frisheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Gember, cacaomassa, cacaoboter, dextrose, cacaopoeder, suiker, kaliumcarbonaat, lecithine van soja, natuurlijk vanillearoma. Kan sporen bevatten van: granen die gluten bevatten, soja.

  • Energie: 1617 kJ / 386 kcal
  • Vetten: 13,5 g (waarvan verzadigde vetzuren: 8,0 g)
  • Koolhydraten: 60,9 g (waarvan suikers: 56,6 g)
  • Eiwitten: 2,6 g
  • Vezels: 1,0 g
  • Zout: 0,03 g

Temperatuur: tussen 15 °C en 20 °C, luchtvochtigheid 60 %, houdbaarheidsdatum 90 dagen

FAQ

Ze worden gemaakt met gekonfijte gember van Agri Montana en vervolgens omhuld met pure chocolade om hun intense smaak en elegantie te behouden.

Ze combineren de smeltende textuur van gekonfijte gember met de knapperige finesse van pure chocolade.

Ze kunnen bij kamertemperatuur, tussen 15 °C en 20 °C, op een droge plaats worden bewaard.

Ze zijn perfect bij een kopje koffie, als cadeau of om van te genieten na de maaltijd.