Logo Le Pain d'Antan

Chocoladecake suprême

Een uitzonderlijke cake, rijker dan een traditionele cake: drie lagen zacht biscuit, twee lagen smeltende ganache en karaktervolle chocolade voor een heerlijk moment.

16,50 €

Onze ambachtslieden combineren drie zachte koekjes met twee royale lagen ganache, voor een afwisseling van smeltende texturen. De Callebaut 811-chocolade, bekend om zijn diepe aroma, geeft het geheel zijn karakter.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, melkroom , Eieren, Boter, tarwemeel, Cacaomassa, Hazelnoten, Amandelen, Invert suiker, Glucosestroop, Cacaoboter, Tarwebloem, Cacaopoeder, Melk poeder, Geconcentreerde boter, Zout, Lecithine van soja, Gerstemout, Bakpoeder: natriumcarbonaat, Melkeiwitten, Lactose, Ontvette cacaopoeder, Natuurlijk vanillearoma, Kaliumcarbonaat, Difosfaat, Natriumbicarbonaat, Tarwezetmeel, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Carrageen, Palmolie.
Allergenen : tarwe, Eieren, Soja, Melk, Hazelnoten, Amandelen
Kan aanwezig zijn: lupine

  • Energie: 1553 kJ / 431 kcal
  • Vetten: 29 g, waarvan AGS: 15,3 g
  • Koolhydraten: 34,8 g, waarvan suikers: 25,6 g
  • Eiwitten: 6,6 g
  • Vezels: 3,2 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, de cake suprême chocolat bestaat uit drie koekjes met daartussen twee lagen ganache, voor een complexere en smeltende textuur.

Onze ambachtslieden gebruiken Callebaut 811-chocolade, bekend om zijn intense aroma, ideaal voor ganache en chocoladelaagjes.

Hij kan worden bewaard bij 0 °C en blijft tot 5 dagen na productie smeltend.

Hij is perfect als feestelijk dessert, om samen van te genieten of als chocoladeachtige pauze.