Logo Le Pain d'Antan

Vanille-pecannoot-eclair

Een verfijnde éclair waarin de zoetheid van vanille samengaat met het karakter van geroosterde pecannoten omhuld met chocolade. De crème, praliné en vulling zijn huisgemaakt en de éclairs worden volledig met de hand gespoten.

5,50 €

Elk onderdeel wordt met zorg bereid: de pecannoten worden geroosterd, omhuld en gezoet in de chocolaterie voordat ze op het glazuur worden geplakt. De crème, praliné en vulling zijn volledig huisgemaakt en het uiteindelijke spuiten gebeurt met de hand.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Pecannoten, Suiker, Melkroom gepasteuriseerd, Water, Eieren, Tarwemeel, Cacaoboter, Boter, Eigeel van ei, Melk, Melkpoeder, Cacaomassa, Glucosestroop, Weipoeder, Cacaopoeder, Natuurlijke vanille, Lecithine van soja, Zout, Natuurlijk vanillearoma, Kaliumcarbonaat, Rundergelatine, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Carrageen, glycerol, tarwemout, ascorbinezuur, enzymen, paprika.
Allergenen : Tarwe, Eieren, Soja, Melk, Noten
Kan bevatten:  Lupine

  • Energie: 1798 kJ / 430 kcal
  • Vetten: 34,8 g (waarvan verzadigde vetzuren: 15,5 g)
  • Koolhydraten: 26 g (waarvan suikers: 20,5 g)
  • Eiwitten: 5,1 g
  • Vezels: 2,2 g
  • Zout: 0 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

De pecannoten worden in de chocolaterie geroosterd, omhuld en gezoet, en vervolgens met de hand voorzichtig op het glazuur aangebracht.

Ja, de crème, de vullingen, de praliné en de chocoladeglazuur worden allemaal in het atelier gemaakt.

De houdbaarheid is 2 dagen in de koelkast, tussen 2 °C en 7 °C.

Het is een verfijnd dessert, ideaal voor elegante afternoon tea's of als afsluiting van een feestelijke maaltijd.