Logo Le Pain d'Antan

Vanille-eclair

Elke éclair wordt gevuld met een royale, geurige huisgemaakte vanillecrème en vervolgens met de hand geglazuurd. Een klassieker die elke ochtend bij Pain d'Antan wordt gemaakt.

2,75 €

Bij Pain d'Antan wordt alles huisgemaakt, behalve de fondant. Het soezendeeg wordt elke ochtend door onze ambachtslieden gepocheerd en vervolgens gevuld met een huisgemaakte, rijkelijk gevulde en geurige vanillecrème, waarin de natuurlijke vanillezaadjes duidelijk te proeven zijn. Elke handeling telt, van het pocheren tot het glazuren.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Melk, suiker, eieren, boter, Gepasteuriseerde melkroom, Water, Tarwemeel, Eigeel van ei, Maïszetmeel, natuurlijke vanille, gelatine, glucosestroop, glucose, zout, kleurstof carotenen, carrageen, kaliumsorbaat, tarwemout, Ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, eieren, melk
Kan sporen bevatten van : noten, pinda's, soja, lupine

  • Energie: 1062 kJ / 254 kcal
  • Vetten: 15,2 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9,3 g)
  • Koolhydraten: 24,1 g (waarvan suikers: 16,2 g)
  • Eiwitten: 4,0 g
  • Vezels: 0,3 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Ja, de crème wordt bereid met natuurlijke vanille, voor een zachte en authentieke smaak.

Ja, onze éclairs worden elke ochtend bij Pain d'Antan met de hand gepocheerd, gevuld en geglaceerd.

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C, binnen 48 uur consumeren voor optimale versheid.

Tarwe, eieren, melk. Kan noten, pinda's, soja en lupine bevatten.