Logo Le Pain d'Antan

Appelcrumble

Een traditioneel dessert, waarbij de appels elke dag in het atelier worden geschild en gestoofd. De knapperige crumble, rijkelijk gevuld met amandelstukjes, wordt met de hand gemaakt, in samenwerking met onze bakkers.

5,20 €

De appels worden elke dag in het atelier geschild en gekookt, zonder enige industriële toevoegingen. De crumble wordt met de hand bereid en verrijkt met mooie amandelschilfers voor een onweerstaanbare textuur.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Boter, Amandelen, Suiker, tarwemeel, Eieren, Natriumcitraat, Water, Melk, Olijfolie van eerste persing, cacaoboter, melkpoeder, zout, lecithine van soja, vanilline, natuurlijk vanille-extract, Glycerol, Maïszetmeel, Caroteenkleurstof, Riboflavinekleurstof, Natuurlijk vanillearoma, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Abrikoos, Invert suiker, Gemodificeerd zetmeel, Appel.
Allergenen : Tarwe, Eieren, Soja, Melk, Noten
Kan bevatten:  Lupine

  • Energie: 1327 kJ / 319 kcal
  • Vetten: 22,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 10,6 g)
  • Koolhydraten: 23,8 g (waarvan suikers: 18,1 g)
  • Eiwitten: 4,9 g
  • Vezels: 2,5 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, ze worden dezelfde dag in onze keuken geschild en gebakken, zonder gebruik te maken van industrieel fruit.

Absoluut, hij wordt met de hand gemaakt met grote stukjes amandel, voor een authentieke knapperigheid.

Beide zijn mogelijk, maar als het lichtjes wordt opgewarmd, komt de geur volledig tot zijn recht.

Tot 3 dagen in de koelkast, bij 0 °C.