Logo Le Pain d'Antan

Kersen-crumble voor 6 personen

Een royale versie van onze kersen-crumble, om te delen met familie of vrienden. Gestoofd fruit, frangipane en amandelschilfers vormen samen dit knapperige en smeltende dessert.

19,75 €

Deze crumble wordt in ons atelier bereid met een frangipanebodem die door onze bakkers wordt geleverd. Hij wordt rijkelijk gevuld met gestoofde kersen en vervolgens met de hand bedekt met een knapperig deeg met amandelschilfers.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Water, Boter, Suiker, Amandelen, Tarwebloem, Eieren, MelkMelk, Olijfolie van eerste persing, Cacaoboter, Kersen, Melk poeder, Zout, Lecithine van soja, Vanilline, Natuurlijk vanille-extract, Glycerol, Maïszetmeel, Caroteen kleurstof, Riboflavine kleurstof, Natuurlijk vanille-aroma, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Abrikoos, Invert suiker, Gemodificeerd zetmeel.
Allergenen : Tarwe, Eieren, Soja, Melk, Noten
Kan bevatten:  Lupine

  • Energie: 1292 kJ / 311 kcal
  • Vetten: 21,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9,7 g)
  • Koolhydraten: 24,5 g (waarvan suikers: 17,4 g)
  • Eiwitten: 4,9 g
  • Vezels: 1,8 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het recept is hetzelfde als dat van de individuele versie, met een frangipane boulangère, gestoofde kersen en een met de hand gevormde amandelcrumble.

Dit formaat is ideaal voor 6 royale porties, perfect om als dessert te delen.

Ja, een paar minuten in een zachte oven is voldoende om het weer knapperig te maken.

Het is maximaal 3 dagen houdbaar in de koelkast, bij 0 °C.