Logo Le Pain d'Antan

Boterkoekjes met rozijnen

Met zijn zachte rozijnen en rijkelijk bladerdeeg met boter past dit ambachtelijke broodje bij elk moment van de dag. Een zoet en hartverwarmend gebakje.
1,75 €

Elke koek wordt bereid met bladerdeeg met boter dat langzaam wordt bewerkt voor een knapperige en zachte textuur. De rozijnen, smeltend en lichtzoet, worden in de spiraal verwerkt voor een rijke en smakelijke hap.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : tarwebloem, tarwegriesmeel, sojameel, tarwegluten, boter, water, rozijnen (rozijnen, plantaardige olie (katoenzaad, zonnebloem)), suiker, gist, melkpoeder, melk, ei, plantaardige olie (olijf, koolzaad), invert suikersiroop, kleurstof (E160a), emulgatoren (E472e), enzymen, meelbehandelingsmiddel (E300)
Allergenen : tarwe, soja, melk, eieren, noten, sesamzaad, sulfieten
Kan sporen bevatten van : pinda's, lupine

  • Energie : 1778 kJ / 426 kcal
  • Vetten : 24 g – waarvan verzadigde vetten : 17 g
  • Koolhydraten: 39 g – waarvan suikers: 11 g
  • Eiwitten: 9,2 g
  • Zout: 0,66 g

Bewaren bij -18 °C. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

FAQ

Hij wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door onze leverancier L’Artisan, volgens een traditioneel recept.

Hij is evenwichtig: de suiker komt voornamelijk uit druiven, voor een natuurlijke zoetheid.

Ideaal voor het ontbijt of voor een zoete pauze in de namiddag.

Ja, het bevat onder andere tarwe, melk, soja en ei en kan sporen van noten, sesam en andere ingrediënten bevatten.