Logo Le Pain d'Antan

Dessert uit Piemonte

Een dessert geïnspireerd op de Italiaanse gastronomie, met een combinatie van hazelnoot, praliné en chocolade in een smeltende textuur. Bereid in een grote plaat en vervolgens zorgvuldig gesneden voor elke proeverij.

5,30 €

Dit dessert wordt in een grote plaat gemaakt om een zuivere snede en een perfect evenwicht tussen pralinémousse, zacht koekje en stukjes hazelnoot te garanderen. Elk stuk behoudt de finesse van de oorspronkelijke samenstelling.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Hazelnoten, gepasteuriseerde melkcrème, suiker, boter, Eiwitten, Water, Eidooiers, Amandelen, Eieren,Amandelen, Eieren, Tarwemeel, Melk, Pistache, Cacaoboter, Melk poeder, Cacaomassa, Glucosestroop, Cacaopoeder, Pectine, Zout, Invert suiker, Isomalt, Lecithine van soja, Natuurlijk vanillearoma, Aardappelzetmeel, Kaliumcarbonaat, Maïszetmeel, Caroteenkleurstof, Riboflavinekleurstof, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Difosfaat, Natriumbicarbonaat, Tarwezetmeel, tarwemout, ascorbinezuur, enzymen, glycerol, Natriumcitraat, guarpitmeel, xanthaangom, rundergelatine, Sulfiet E222, carrageen. Allergenen : Gluten, Eieren, Soja, Melk, Noten, Sulfieten Kan aanwezig zijn: Lupine

  • Energie: 1798 kJ / 435 kcal
  • Vetten: 33,9 g (waarvan verzadigde vetten: 12,7 g)
  • Koolhydraten: 24,3 g (waarvan suikers: 20,8 g)
  • Eiwitten: 7,3 g
  • Vezels: 2,7 g
  • Zout: 0,2 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het wordt in onze werkplaats in een grote plaat gemaakt en vervolgens in individuele porties gesneden voor een zuivere snede en een optimale balans tussen de texturen.

Het combineert de kracht van hazelnoot en praliné met een romige chocolademousse. Een dessert dat zowel smeltend als smakelijk is.

Het is perfect als verfijnd dessert of als lekkere snack. De mousseachtige textuur maakt het licht en aangenaam.

De Piémont moet koel worden bewaard, maar kan het beste dezelfde dag nog worden gegeten.