Logo Le Pain d'Antan
5,50 €

Onze ambachtslieden infuseren hele vanillestokjes uit Madagaskar, waarna ze elk zaadje extraheren voor een diep geurend mousse. Het knapperige zandkoekje wordt gemaakt met verse pistachenoten, die ook worden gebruikt voor de uiteindelijke decoratie.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Gepasteuriseerde melk, suiker, frambozen, eigeel, pistachenoten, melk, water, boter, amandelen, eiwit, cacaoboter, volle melkpoeder, tarwebloem, invertsuiker, invertsuikersiroop, glucosestroop, Druivenpitolie, Maïszetmeel, Pectine, Natriumcitraat, Natuurlijke vanille, Vanillestokjes uit Madagaskar, Natuurlijk vanille-extract, Aardappelzetmeel, Sojalecithine, Zout, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Guarpitmeel, Xanthaangom, rundergelatine, carrageen, tarwemout, ascorbinezuur, enzymen, glycerol, sulfiet E222.
Allergenen : Gluten, Eieren, Soja, Melk, Noten, Sulfieten
Kan bevatten: Lupine

  • Energie : 1421 kJ / 340 kcal
  • Vetten: 24,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 12,4 g)
  • Koolhydraten: 23,7 g (waarvan suikers: 19,5 g)
  • Eiwitten : 5,8 g
  • Vezels : 1,2 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

We gebruiken hele vanillestokjes uit Madagaskar, die worden geïnfuseerd en geperst om hun volledige aromatische kracht te onthullen.

Er worden verse pistachenoten gebruikt voor het zandkoekje en de decoratie, wat zorgt voor een knapperige textuur en een verfijnde plantaardige smaak.

Ja, elk gebakje wordt met de hand gemaakt door onze ambachtslieden, met bijzondere aandacht voor de afwerking.

Ja, een verse framboos zorgt voor een zuurtje en brengt de smaken in evenwicht.