Logo Le Pain d'Antan

Panini met ham en kaas

Een goudbruine, knapperige panini belegd met malse kalkoenham en hoogwaardige Zwitserse kaas. Onze ambachtslieden voegen er een romige huisgemaakte bechamelsaus en smakelijke geraspte gruyère aan toe, voor een smeltende smaak bij elke hap.

7,20 €

Onze ambachtslieden bereiden een huisgemaakte bechamelsaus, op smaak gebracht met een vleugje nootmuskaat, die de combinatie van kalkoenham en Zwitserse kaas nog beter tot zijn recht laat komen. De geraspte gruyère geeft het geheel extra karakter en een onweerstaanbare gratinlaag.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : Tarwemeel, Water, Melk, Kalkoen, Gist, Antiklontermiddel, Zout, Nootmuskaat, Zetmeel, Tarwebloem, Gluten van tarwe, Tarwezuurdesem, Dextrose, Gerstmout, Roggemout, Mout van tarwe, Enzymen, Ascorbinezuur, Peper, Palmolie, Stremsel, Gist, Rijpingsculturen, Aardappelzetmeel, Melkeiwitten, Difosfaat, trifosfaten, glucose, carrageen, johannesbroodpitmeel, aroma's, kruiden, specerijen, natriumerythorbaat, natriumnitriet.
Allergenen : Glutenhoudende granen, Melk
Kan sporen bevatten van : Soja, Lupine, Eieren, Noten, Selderij:contentReference[oaicite:0]{index=0}

  • Energie: 791 kJ / 189 kcal
  • Vetten: 4,9 g (waarvan verzadigde vetzuren 2,9 g)
  • Koolhydraten: 26,2 g (waarvan 1,3 g suikers)
  • Eiwitten: 9,9 g
  • Vezels: 1,3 g
  • Zout: 1 g
:contentReference[oaicite:1]{index=1}

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen:contentReference[oaicite:2]{index=2}

FAQ

Ja, onze ambachtslieden maken hem bij Pain d'Antan met een huisgemaakte bechamelsaus en geraspte gruyèrekaas.

We gebruiken een Zwitserse kwaliteitskas en geraspte gruyère voor meer smaak en smeuïgheid.

Het knapperige broodje bevat een romige, smeuïge en licht gegratineerde vulling.

Bewaar hem tussen 2 °C en 7 °C en consumeer hem binnen 3 dagen.