Logo Le Pain d'Antan

Broodje ham-kaas

Op een dikke sneetje brood met venkel en olijven leggen onze bakkers kalkoenham, smeltende Zwitserse kaas en knapperige ijsbergsla. Het geheel wordt op smaak gebracht met een selderijremoulade en een frisse Dijonnaise-saus.

4,60 €

Het brood dat voor deze boterham wordt gebruikt, is uniek: een niet in de handel verkrijgbaar brood met een compacte kruim voor een perfecte structuur, op smaak gebracht met venkel en bestrooid met stukjes olijf. Een ideale basis voor de huisgemaakte rémouladesaus en de dijonnaisesaus die met zorg door onze ambachtslieden wordt bereid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst met ingrediënten : Tarwebloem, Water, tomaat, melk, sla, kalkoen, selderij, Koolzaadolie, Speltmeel, Tarwekiemen, Venkel, Mosterd, Zout, Eigeel, Gist, Zetmeel, Moutazijn, Azijn, Suiker, Ansjovis, Uien, Knoflook, Specerijen, Tamarinde, Peper, Azijnzuur, Sulfiet E224, Dextrose, Citroenzuur, Olijf, Melkzuur, IJzergluconaat, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Ascorbinezuur E300, Enzymen, Mout van tarwe, Ascorbinezuur, Aardappelzetmeel, Melkeiwitten, Difosfaat, trifosfaten, glucose, carrageen, johannesbroodpitmeel, aroma's, kruiden, natriumerythorbaat, natriumnitriet.
Allergenen : tarwe, spelt, melk, eieren, selderij, mosterd, vis, sulfieten.
Kan bevatten: soja, lupine

  • Energie: 670 kJ / 160 kcal
  • Vetten: 6 g, waarvan verzadigde vetzuren: 0,8 g
  • Koolhydraten: 19,9 g, waarvan suikers: 1,3 g
  • Eiwitten: 5,6 g
  • Vezels: 1,9 g
  • Zout: 0,6 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Onze ambachtslieden gebruiken malse en smakelijke kalkoenham, die dun gesneden wordt voor een aangename textuur.

Het is de combinatie van Zwitserse kaas en huisgemaakte Dijon-saus die zorgt voor de romigheid en balans.

Ja, hij kan koud worden geserveerd voor meer frisheid, of lichtjes worden opgewarmd voor extra smeuïgheid.

Het is een exclusief brood van Pain d'Antan, met een compact kruim, op smaak gebracht met venkel en olijven, perfect voor royale beleg.