Logo Le Pain d'Antan

Quiche met geitenkaas

De quiche met geitenkaas van Pain d'Antan combineert een huisgemaakt deeg met boerenboter en een stukje gerijpte geitenkaas. Onze ambachtslieden verrijken het geheel met verse munt en basilicum voor de frisheid, en pijnboompitten voor een knapperig accent, met een gegratineerde korst van Emmentaler.

14,85 €

Onze ambachtslieden maken een huisgemaakt quichedeeg met een speciaal 'spanningsvrij' meel en boerenboter. De vulling combineert de finesse van gerijpte geitenkaas met een duo van munt en basilicum voor frisheid en geroosterde pijnboompitten voor een knapperig accent. Het geheel wordt gegratineerd met Emmentaler voor een mooie romigheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Eieren, Tarwebloem, Geitenmelk, Melk, Boter, Tomaat, Gepasteuriseerde room, Maïszetmeel, Water, Pijnboompitten, Zout, Olijfolie, Basilicum, Munt, Antiklontermiddel, Nootmuskaat, Knoflook, Fermenten, Kaliumsorbaat, Stollingsmiddel, Peper, Carrageen, Azijn, Stremsel.
Allergenen: Gluten, Eieren, Melk
Kan bevatten: Noten, Zwaveldioxide en sulfiet

  • Energie: 915 kJ / 220 kcal
  • Vetten: 15,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9,3 g)
  • Koolhydraten: 13 g (waarvan suikers: 1,3 g)
  • Eiwitten: 6,9 g
  • Vezels: 0,8 g
  • Zout: 0,3 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.