Logo Le Pain d'Antan

Pistolet met gegrilde groenten

Dit vegetarische pistoletje laat gegrilde groenten en verse kruiden goed tot hun recht komen. Bereid bij Pain d'Antan met smeltende courgettes, basilicum, munt en een scheutje olijfolie van eerste persing, onthult het alle rijkdom van de mediterrane smaken. Een eenvoudig, fris en royaal recept, om op elk moment van te genieten.

3,95 €

Onze ambachtslieden werken met verse groenten, die zorgvuldig worden gegrild om hun zachtheid en natuurlijke smaak te behouden. Het geheel wordt op smaak gebracht met een huisgemaakte mix van verse kruiden en een scheutje olijfolie van eerste persing, voor een authentieke en zonnige smaak.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Tarwemeel, water, courgette, melk, venkel, pijnboompitten, zout, gist, olijfolie, olijfolie van eerste persing, basilicum, munt, rozemarijn, knoflook, zetmeel, stremsel, peper, natriumlactylaten, room van melk, azijnzuur, citroenzuur, olijf, melkzuur, ijzergluconaat, gemoute tarwe , ascorbinezuur (E300), enzymen, tarwemout, tarwegluten, wijnazijn, druivenmost, glucose, maïszetmeel, xanthaangom.

Allergenen : Glutenhoudende granen, melk, sulfieten.

Kan sporen bevatten van : noten, soja, lupine.

  • Energie : 944 kJ / 226 kcal
  • Vetten : 7,2 g
  • waarvan verzadigde vetzuren : 2,3 g
  • Koolhydraten : 30,7 g
  • waarvan suikers : 2 g
  • Eiwitten : 8,2 g
  • Vezels : 1,9 g
  • Zout : 0,3 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C.

FAQ

Onze ambachtslieden roosteren verse groenten zoals courgette, venkel en knoflook, op smaak gebracht met een mix van verse kruiden en extra vierge olijfolie.

Ja, het is 100% vegetarisch en laat de natuurlijke smaken van gegrilde groenten en tuinkruiden goed tot hun recht komen.

De groenten worden langzaam gegrild om ze mals te houden en vervolgens op smaak gebracht met extra vierge olijfolie en verse kruiden.

Proef het op kamertemperatuur of lichtjes opgewarmd om het volledige aroma van de gegrilde groenten en kruiden tot zijn recht te laten komen.