Logo Le Pain d'Antan

Quiche met gevogelte en champignons

kip

De quiche met kip en champignons van Pain d'Antan combineert malse en sappige kippendijen met vers gebakken champignons. Het huisgemaakte deeg met boerenboter en de zorgvuldige bereiding zorgen voor een smeltende en heerlijke quiche.

15,75 €

Onze ambachtslieden kiezen kippendijen, die sappiger en smaakvoller zijn dan kipfilet, en combineren deze met verse champignons die intern worden gebakken. Deze ambachtelijke zorg garandeert een smakelijke en evenwichtige vulling.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Champignons, Eieren, Kip, Tarwebloem, Melk, Boter, Room van melk gepasteuriseerd, Maïszetmeel, Water, Zout, Olijfolie, Dragon, Knoflook, Antiklontermiddel, Nootmuskaat, Carrageen, Peper, Azijn, Stremsel, Fermenten, Kruiden, Natriumlactylaten, Melkeiwitten, Melkroom, Uien, Azijnzuur, Selderij.
Allergenen: Gluten, Eieren, Melk, Selder
Mogelijke aanwezigheid van: ""

  • Energie: 960 kJ / 231 kcal
  • Vetten: 14,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 9 g)
  • Koolhydraten: 14,1 g (waarvan suikers: 1,2 g)
  • Eiwitten: 10,9 g
  • Vezels: 1 g
  • Zout: 0,3 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden bij Pain d'Antan maken zelf het deeg en beleggen de quiche met kippendijen en in eigen huis gebakken champignons.

De quiche heeft een smeuïge en rijke vulling, met het sappige van de kip en de verfijnde smaak van verse champignons.

Ideaal voor een lunch, een familiediner of een buffet om te delen.

Bewaar hem tussen 2 °C en 7 °C en consumeer hem binnen 3 dagen na aankoop.