Logo Le Pain d'Antan

Huisgemaakte Indiase masala baguettesandwich

Een smaakvolle reis bij Pain d'Antan: onze huisgemaakte Indiase massala sandwich combineert malse kip, kokos en kruiden, afgewerkt met knapperige cashewnoten. Een heerlijk en geurig recept op een knapperig stokbroodje.

6,30 €

Onze ambachtslieden verrijken de kip met een kruidige masala-kruidenmix en een vleugje kokos, voor een rijke smaak. De cashewnoten zorgen voor een knapperig contrast dat de rijkdom van het recept volledig tot zijn recht laat komen.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Tarwemeel, water, sla, cashewnoten, kokosnoot, waterkers, natriumlactylaten, venkel, gist, olijfolie van eerste persing, zout, chilipeper, zetmeel, citroenzuur, olijf, melkzuur, ijzergluconaat, gemoute tarwe Mout, ascorbinezuur E300, enzymen, mout van tarwe, gluten van tarwe, Maïszetmeel, pectine, maïs, kip, peper.
Allergenen : Tarwe, Noten
Kan sporen bevatten van : Soja, Lupine, Selderij

  • Energie : 759 kJ / 182 kcal
  • Vetten : 5,7 g (waarvan verzadigde vetzuren : 2,1 g)
  • Koolhydraten : 20,8 g (waarvan suikers: 1,7 g)
  • Eiwitten: 11 g
  • Vezels : 1,5 g
  • Zout : 0,5 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Hij combineert malse kip gekruid met masala, een vleugje kokos en knapperige cashewnoten, allemaal in een knapperig stokbroodje.

De knapperigheid van het stokbrood contrasteert met de malsheid van de kip en de knapperigheid van de cashewnoten.

Hij is ideaal voor een exotische lunchpauze, een snelle maaltijd of een gastronomische ontdekking.

Hij moet worden bewaard tussen 2°C en 7°C en dezelfde dag worden gegeten om optimaal van zijn versheid te kunnen genieten.