Logo Le Pain d'Antan

Baguettesandwich met huisgemaakte rosbief

Op een knapperig stokbroodje combineert onze sandwich met huisgemaakte rosbief een perfecte garing met twee huisgemaakte sauzen: een dijonnaise met Dijon-mosterd en een licht gerookte barbecuesaus. De augurken zorgen voor frisheid en zuurheid voor een perfecte balans.

6,50 €

Onze ambachtslieden bereiden de rosbief precies goed, voor een malse en rosé textuur. Twee huisgemaakte sauzen maken het recept helemaal af: een pittige dijonnaise en een heerlijke barbecuesaus, in balans gebracht door de zuurheid van de augurken.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Tarwemeel, Rundvlees, Water, Tomaat, Koolzaadolie, Venkel, Uien, Mosterd, Honing, Suiker, Gist, Olijfolie van eerste persing, Zout, Eigeel, Knoflook, Rozemarijn, Zetmeel, Citroenzuur, Olijf, Melkzuur, IJzergluconaat, Tarwe , Ascorbinezuur E300, Enzymen, Tarwemout, Tarwegluten, Peper, Azijnzuur, Sulfiet E224, Azijn, Dextrose, Maïszetmeel, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Specerijen, Moutazijn, Ansjovis, Tamarinde, Glycerol, Augurken, Calciumchloride E509, Rode lollo, Wilde rucola, Jonge spinazie, Rode biet, Rode snijbiet, Veldsla, Witte lollo.
Allergenen : Tarwe, Eieren, Vis, Mosterd, Sulfieten
Kan bevatten: Soja, Lupine

  • Energie : 780 kJ / 186 kcal
  • Vetten: 5,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,8 g)
  • Koolhydraten: 23,5 g (waarvan suikers: 2,5 g)
  • Eiwitten: 10,6 g
  • Vezels: 1,3 g
  • Zout: 0,5 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Hij combineert rosé en mals rosbief, perfect gebakken, met twee huisgemaakte sauzen, dijonnaise en barbecue, in balans gebracht door augurken.

Het knapperige stokbrood contrasteert met het smeltende rosé rundvlees en de knapperige augurken.

Hij is ideaal voor een smakelijke lunchpauze, een stevige maaltijd of een gezellig moment.

Hij moet worden bewaard tussen 2 °C en 4 °C en dezelfde dag worden gegeten om optimaal van zijn versheid te kunnen genieten.