Logo Le Pain d'Antan

Zwitserse koek met room en rozijnen

Delicaat bladerdeeg, huisgemaakte banketbakkersroom met vanille en sappige rozijnen voor een rijkelijk gevulde couque, met zorg bereid door onze ambachtslieden bij Pain d'Antan.

2,30 €

Onze ambachtslieden bereiden elke couque met een huisgemaakte banketbakkersroom, die langzaam wordt gebakken om al zijn zoetheid te onthullen. Het bladerdeeg wordt met de hand opgerold met zonovergoten rozijnen en vervolgens zorgvuldig goudbruin gebakken voordat het in de oven gaat.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : Melk, water, tarwemeel, suiker, rozijnen, eieren, melk poeder, boter, Gist, Zout, Plantaardig vet (zonnebloem), Zetmeel, Mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden, Dextrose, Enzymen, Ascorbinezuur E300, Ascorbinezuur, Palmolie, Natuurlijk vanillearoma, Kleurstof riboflavine, Mout van tarwe, Kleurstof carotenen, Glycerol, Maïszetmeel, mono- en diglyceriden van vetzuren.
Allergenen : tarwe, eieren, melk
Kan sporen bevatten van : soja, noten, lupine

  • Energie: 898 kJ / 215 kcal
  • Vetten: 5,3 g (waarvan verzadigde vetten 3,2 g)
  • Koolhydraten: 36,8 g (waarvan suikers 19,6 g)
  • Eiwitten: 4,5 g
  • Vezels: 1,1 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C