Meergranen stokbrood
Een goudbruine korst, geroosterde zaden en een compacte kruim geïnspireerd op Malta: het meergranen stokbrood van Pain d'Antan combineert karakter en knapperigheid voor alle momenten waarop u wilt genieten.
Een goudbruine korst, geroosterde zaden en een compacte kruim geïnspireerd op Malta: het meergranen stokbrood van Pain d'Antan combineert karakter en knapperigheid voor alle momenten waarop u wilt genieten.
Onze ambachtslieden maken een deeg dat verrijkt is met gemoute meelsoorten, hele zaden en zuurdesem, voor een compacte en smakelijke kruim. Door het langdurige bakken wordt het brood extra knapperig en komt de rijke smaak van de geroosterde granen volledig tot zijn recht.
tarwemeel, water, bruine lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad, gierstzaad, roggemeel, gist, zout, gemoute gerstemeel, gluten van tarwe, zetmeel, koolzaadolie, gemoute tarwebloem, bakpoeder (tarwebloem, water), bonenmeel, enzymen, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, gluten, rogge, gerst, sesam, lijnzaad, zonnebloempitten
Kan aanwezig zijn: lupine, soja, eieren, melk, noten