Logo Le Pain d'Antan

Meergranen stokbrood

Een goudbruine korst, geroosterde zaden en een compacte kruim geïnspireerd op Malta: het meergranen stokbrood van Pain d'Antan combineert karakter en knapperigheid voor alle momenten waarop u wilt genieten.

2,55 €

Onze ambachtslieden maken een deeg dat verrijkt is met gemoute meelsoorten, hele zaden en zuurdesem, voor een compacte en smakelijke kruim. Door het langdurige bakken wordt het brood extra knapperig en komt de rijke smaak van de geroosterde granen volledig tot zijn recht.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

tarwemeel, water, bruine lijnzaad, zonnebloempitten, sesamzaad, gierstzaad, roggemeel, gist, zout, gemoute gerstemeel, gluten van tarwe, zetmeel, koolzaadolie, gemoute tarwebloem, bakpoeder (tarwebloem, water), bonenmeel, enzymen, ascorbinezuur.

Allergenen : tarwe, gluten, rogge, gerst, sesam, lijnzaad, zonnebloempitten

Kan aanwezig zijn:  lupine, soja, eieren, melk, noten

  • Energie : 1077 kJ / 256 kcal
  • Vetten: 4,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,5 g)
  • Koolhydraten: 41,7 g (waarvan suikers: 0,5 g)
  • Eiwitten: 10,3 g
  • Vezels: 5,5 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het is compact en stevig, geïnspireerd op gemoute broden, met een mooie rijkdom aan hele zaden.

Een uitgesproken smaak van geroosterde granen, met moutige tonen in de mond.

Ideaal als rustieke sandwich, als hartig broodje of als bijgerecht bij een stevige maaltijd.

Het kan worden bewaard bij 0 °C en blijft de hele dag knapperig.