Logo Le Pain d'Antan

Wit stokbrood van weleer

Het kenmerkende stokbrood van Pain d'Antan: langzaam gefermenteerd en gebakken op steen, wat zorgt voor een goudbruine korst en een zachte kruim. Ook verkrijgbaar in mini-formaat, ideaal voor uw maaltijden en buffetten.

1,65 €

Onze ambachtslieden laten het brood lang rijzen om de rijke smaak van tarwe- en roggemeel tot zijn recht te laten komen. Door het brood op steen te bakken krijgt het een dunne, knapperige korst, het kenmerkende handelsmerk van ons huis.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: tarwemeel, water, roggemeel, zout, gist, tarwemout, zetmeel, gemoute tarwebloem, koolzaadolie, enzymen, ascorbinezuur (E300).
Allergenen : gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine

  • Energie: 873 kJ / 209 kcal
  • Vetten: 0,7 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,1 g)
  • Koolhydraten: 42,9 g (waarvan suikers: 0,8 g)
  • Eiwitten: 6,6 g
  • Vezels: 2,2 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het brood wordt langdurig gefermenteerd en op steen gebakken, waardoor het een knapperige korst en een zachte kruim krijgt.

Ja, het is ook verkrijgbaar in een miniversie, perfect voor gezellige maaltijden en buffetten.

Het past zowel bij boterhammen in de ochtend als bij kaas, jam of gezinsgerechten.

Het bevat gluten (tarwe, rogge) en kan sporen van soja en lupine bevatten.