Wit stokbrood van weleer
Het kenmerkende stokbrood van Pain d'Antan: langzaam gefermenteerd en gebakken op steen, wat zorgt voor een goudbruine korst en een zachte kruim. Ook verkrijgbaar in mini-formaat, ideaal voor uw maaltijden en buffetten.
Het kenmerkende stokbrood van Pain d'Antan: langzaam gefermenteerd en gebakken op steen, wat zorgt voor een goudbruine korst en een zachte kruim. Ook verkrijgbaar in mini-formaat, ideaal voor uw maaltijden en buffetten.
Onze ambachtslieden laten het brood lang rijzen om de rijke smaak van tarwe- en roggemeel tot zijn recht te laten komen. Door het brood op steen te bakken krijgt het een dunne, knapperige korst, het kenmerkende handelsmerk van ons huis.
Ingrediënten: tarwemeel, water, roggemeel, zout, gist, tarwemout, zetmeel, gemoute tarwebloem, koolzaadolie, enzymen, ascorbinezuur (E300).
Allergenen : gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine