Fougasse met tomaat en feta
Een goudbruine fougasse met een rijke smaak, een mix van gemarineerde gedroogde tomaten en stukjes smeltende feta. Op smaak gebracht met oregano en aromatische kruiden, brengt het zon en zachtheid in elke hap.
Een goudbruine fougasse met een rijke smaak, een mix van gemarineerde gedroogde tomaten en stukjes smeltende feta. Op smaak gebracht met oregano en aromatische kruiden, brengt het zon en zachtheid in elke hap.
Onze ambachtslieden voegen gemarineerde tomaten en stukjes feta toe aan het deeg, waarbij ze zorgen voor een evenwichtige dosering om de zachtheid van de kruim te behouden. De toevoeging van oregano en kruiden geeft een zomerse toets, die nog wordt versterkt door het bakken op steen.
Ingrediënten: bloem van tarwe, water, melk, tomaat, gist, olijfolie van eerste persing, suiker, zout, aromatische kruiden, oregano, zetmeel, koolzaadolie, citroensap, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, stremsel, tarwezuurdesem, yoghurtpoeder, tarwegluten, gerstemout, enzymen, kruiden, tarwemout, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, melk, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, noten, sulfieten, eieren, sesamzaad