Olijfbrood
Een fougasse met een zachte en geurige kruim, met een mix van zwarte en groene olijven, extra vierge olijfolie en milde kruiden. Gebakken op steen voor een subtiel goudbruine korst.
Een fougasse met een zachte en geurige kruim, met een mix van zwarte en groene olijven, extra vierge olijfolie en milde kruiden. Gebakken op steen voor een subtiel goudbruine korst.
Onze ambachtslieden verwerken groene en zwarte olijven, op smaak gebracht met basilicum en gekruid met koriander en tijm, rechtstreeks in het deeg. Door het bakken op steen wordt dit rustieke en gezellige brood helemaal perfect.
Ingrediënten: tarwemeel, water, gist, olijfolie van eerste persing, suiker, basilicum, zetmeel, zout, melkzuur, ijzergluconaat, olijf, citroenzuur, tarwezuurdesem, yoghurtpoeder, tarwegluten, gerstemout, enzymen, kruiden, tarwemout, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, melk, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, eieren