Logo Le Pain d'Antan
5,20 €

Al het vakmanschap van onze ambachtslieden komt tot uiting in de infusie van amandelmelk, dik en licht gezoet, die direct na het pasteuriseren wordt toegevoegd. Om deze zoetheid in balans te brengen, zorgen frambozen voor een frisse toets. De bodem doet denken aan de zachte textuur van een Joconde-koekje, wat doet denken aan recepten van weleer.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: Melk, Framboos, Water, Suiker, Room van melk , Invert suikersiroop, Glucose, Amandelen, Melk magere melkpoeder, Eiwitten, Tarwemeel, Dextrose, Rundergelatine, Johannesbroodpitmeel, Guarpitmeel, Cellulosegom, Melkeiwitten, Aroma's, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Johannesbroodpitmeel, Natriumalginaat, Carrageen, tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Citroenzuur, Natriumcitraat, Kaliumsorbaat, Xanthaangom.
Allergenen : gluten, eieren, melk, noten.
Kan sporen bevatten van : soja, lupine.

  • Energie : 525 kJ / 137 kcal
  • Vetten : 5,7 g
    waarvan verzadigde vetzuren : 2,8 g
  • Koolhydraten : 26,1 g waarvan suikers: 23 g Eiwitten: 2,3 gVezels: 0,6 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Onze ambachtslieden gebruiken echte amandelmelk, die tijdens het pasteuriseren wordt toegevoegd, voor een zachte en zijdezachte textuur. De framboos zorgt vervolgens voor een fruitige frisheid.

Ja, het is geïnspireerd op het Joconde-koekje met amandelen, waarvan de textuur en smaak subtiel terug te vinden zijn in dit ijs.

Het is ideaal als zomerse snack, als licht dessert of gewoon voor een heerlijk ijsmomentje.

Met zijn zoete amandelsmaak en fruitige toets valt het in de smaak bij kleine fijnproevers, mits er geen allergenen (amandelen, eieren, melk) aanwezig zijn.