Logo Le Pain d'Antan

Pain Autrefois grijs klein

Een zachte en licht rustieke kruim, gevormd in een klein rond formaat bij Pain d'Antan. Dit grijze brood combineert tarwe-, rogge- en speltmeel voor een zacht en evenwichtig resultaat.

3,35 €

Bij Pain d'Antan mengen onze ambachtslieden tarwe-, rogge- en speltmeel voor een zeer soepele, lichtgrijze kruim. Door het individuele formaat is het brood snel gebakken en blijft het de hele dag zacht.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

water, speltmeel, tarwemeel, roggemeel, gist, zout, mout van tarwe, zetmeel, gemoute tarwebloem.

Allergenen: tarwe, gluten, spelt, rogge

Kan sporen bevatten van: soja, lupine

  • Energie: 949 kJ / 227 kcal
  • Vetten: 1,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,2 g)
  • Koolhydraten: 43,9 g (waarvan suikers: 1,7 g)
  • Eiwitten: 7,2 g
  • Vezels: 5,2 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het bestaat uit tarwe-, spelt- en roggemeel, voor een evenwichtige en licht rustieke smaak.

De kruim is zacht en gelijkmatig, met een dunne, soepele korst.

Perfect voor sandwiches, hartige of zoete boterhammen, of als bijgerecht bij een eenvoudig gerecht.

Het wordt aangeraden om het bij 0 °C te bewaren en binnen een dag te consumeren.