Logo Le Pain d'Antan

Pain Fermier demi gris

Met zijn compacte halfgrijze kruim en gebakken op steen belichaamt het boerenbrood halfgrijs rustieke eenvoud. Onze ambachtslieden voegen tarwekiemen toe voor meer vezels en smaak.

3,35 €

Onze ambachtslieden verrijken het deeg met tarwekiemen en speltmeel voor een zachte vezelinname. Door het bakken op steen krijgt het brood een stevige en smakelijke korst.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten: tarwemeel, water, speltmeel, tarwekiemen, zout, gist, zetmeel, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur (E300), enzymen, mout van tarwe, ascorbinezuur.
Allergenen : tarwe, spelt, gluten
Kan sporen bevatten van : soja, lupine, melk

  • Energie: 993 kJ / 237 kcal
  • Vetten: 1,6 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,4 g)
  • Koolhydraten: 45,2 g (waarvan suikers: 0,9 g)
  • Eiwitten: 8,5 g
  • Vezels: 3,5 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Pain Fermier demi gris bevat tarwekiemen en halfgrijs meel, waardoor het meer vezels en een zachtere kruim heeft.

Onze ambachtslieden gebruiken een mengsel van conventionele bloem en spelt, verrijkt met tarwekiemen, voordat het brood op steen wordt gebakken, wat zorgt voor een dikke korst.

Het past perfect bij warme maaltijden, hartige boterhammen of zelfs licht geroosterd bij het ontbijt.

Bewaar het brood koel, bij 0 °C, en bij voorkeur in een schone theedoek om de korst te behouden.