Multigrain vierkant brood
Een rijk meergranenbrood, gemaakt met meer dan tien verschillende zaden en meelsoorten. De evenwichtige kruim, met een moutige kleur, maakt het perfect voor het ontbijt of voor heerlijke sandwiches.
Een rijk meergranenbrood, gemaakt met meer dan tien verschillende zaden en meelsoorten. De evenwichtige kruim, met een moutige kleur, maakt het perfect voor het ontbijt of voor heerlijke sandwiches.
Onze ambachtslieden combineren speltmeel, tarwe, rogge, haver en maïs met een selectie zaden (zonnebloempitten, lijnzaad, gierst, sesamzaad). Door het bakken op steen ontstaat een evenwichtige kruim en een korst die rijkelijk bestrooid is met zaden.
Ingrediënten: water, speltmeel, tarwekiemen, lijnzaad, zout, gierstzaad, gist, zonnebloempitten, sesamzaad, zetmeel, tarwemeel, mono- en diglyceriden van vetzuren, ascorbinezuur (E300), enzymen, tarwestrong>, rogge, haver, maïs, gluten van tarwe, gerst, citroenzuuresters, natrium- en calciumlactylaten, mout van tarwe.
Allergenen: gluten, sesam
Kan sporen bevatten van: soja, lupine, melk