Logo Le Pain d'Antan

Chocoladebroodje met pure boter AOP

Twee repen smeltende pure chocolade, goudbruin bladerdeeg met AOP-boter uit de Charentes... Deze chocoladebroodjes bieden u een perfecte balans tussen knapperig en zacht.
1,70 €

Dit goudbruine bladerdeeg dankt zijn rijke smaak aan boter met AOP-keurmerk uit de Charentes, die met zorg wordt verwerkt tot een luchtig en smeltend deeg. Onze ambachtslieden voegen er twee reepjes pure chocolade aan toe voor een heerlijke en hartverwarmende afwerking.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: tarwebloem, boter uit Charentes (24%), water, chocolade (10,5%) (suiker, massa van cacao, cacaoboter, emulgator: soja), suiker, gist, tarwegluten, zout, emulgatoren (E471, E472e, E322), volle melkpoeder, stabilisator: E415, meelbehandelingmiddel: E300, kleurstof: carotenoïden, enzym
Allergenen : tarwe, soja, melk
Kan sporen bevatten van :

  • Energie : 1842 kJ / 442 kcal
  • Vetten : 27,4 g – waarvan verzadigde vetten : 18,6 g
  • Koolhydraten : 41 g – waarvan suikers: 12,5 g
  • Eiwitten: 6,2 g
  • Zout: 0,92 g

Bewaren bij -18 °C. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

FAQ

Omdat het een puur boterbladerdeeg met AOP-keurmerk combineert met twee reepjes pure chocolade, voor een pauze vol smaakbelevingen.

Twee repen pure chocolade (10,5%) die in het hart van het bladerdeeg zijn gestopt.

Perfect in de vroege ochtend, of als lekkere snack tussendoor, alleen of met een warm drankje.

Bewaar het bij -18 °C tot het gebakken wordt. Eenmaal gebakken en afgekoeld, kan het dezelfde dag nog worden gegeten.