Onze ambachtslieden kiezen voor een deeg met 23% pure boter om elke couque een smeltende en goudbruine textuur te geven. In het hart zit melkchocolade van Côte d’Or, voor een zachte smaak.
Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.
Lijst van ingrediënten : tarwebloem, boter (23%), water, melkchocolade Côte d'Or (11%) (suiker, volle melkpoeder, cacaomassa, cacaoboter, weipoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), gist, zout, suiker, gluten van tarwe, bakkerijverbeteraars, enzymen Allergenen :tarwe, melk, soja Kan bevatten:eieren, noten
Energie: 1825 kJ / 436 kcal
Vetten: 26,9 g – waarvan verzadigde vetten: 17,5 g
Koolhydraten : 42,0 g – waarvan suikers : 13,0 g
Eiwitten : 6,6 g
Zout : 0,87 g
Bewaren bij -18 °C. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.
FAQ
Het is de combinatie van puur boterbladerdeeg en smeltende Côte d'Or-melkchocolade die het verschil maakt.
Het is Côte d'Or-melkchocolade, bekend om zijn zachtheid en rijke aroma.
Ideaal voor een zoete pauze, als tussendoortje of als dessert met een warm drankje.
Bewaar het bij -18 °C tot het gebakken wordt. Na het bakken binnen een dag consumeren.