Onze ambachtslieden bakken deze croissant met AOP-boter uit Charentes, voor een knapperig bladerdeeg en een luchtige kruim. Een klassieker voor 's ochtends, verfijnd en royaal.
Deze croissant wordt bereid met boter AOP uit de Charentes, verwerkt in een zorgvuldig gevouwen en gerust deeg. Onze ambachtslieden letten op elke stap om een luchtig en smeltend bladerdeeg te garanderen, als eerbetoon aan de Franse bakkerijtraditie.
Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.
Lijst van ingrediënten : tarwebloem, boter uit de Charentes (AOP) 27%, water, suiker, gist, zout, tarwegluten, emulgatoren (E471, E322), volle melkpoeder, stabilisator (E415), meelbehandelingsmiddel (E300), kleurstof (carotenoïden), enzymen Allergenen: tarwe, melk Kan sporen bevatten van:soja
Energie: 1780 kJ / 427 kcal
Vetten: 27,2 g – waarvan verzadigde vetten: 18,6 g
Koolhydraten: 38,3 g – waarvan suikers: 6,8 g
Eiwitten: 6,2 g
Zout: 1,03 g
Bewaren bij -18 °C. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.
FAQ
Hij wordt gemaakt met AOP-boter uit de Charentes, wat hem een onvergelijkbare aromatische rijkdom en een delicate bladerdeegstructuur geeft.
De korst is goudbruin en knapperig, terwijl het kruim een gelijkmatige, luchtige en smeltende structuur heeft.
Deze croissant is ideaal om naturel te eten, of met jam, en kan worden genuttigd als ontbijt of als tussendoortje.
Bewaar in de vriezer bij -18 °C tot het moment van bakken. Eenmaal ontdooid, binnen een dag consumeren.