Logo Le Pain d'Antan

Donut naturel met suiker

Onze ronde, zachte en goudbruine naturel donut wordt bereid op basis van gistdeeg en bedekt met een suikerglazuur. Een onmisbare lekkernij om op elk moment van te genieten.
1,70 €

Deze donut wordt bereid met gerezen deeg dat lang laat rusten om luchtig te worden. Na het frituren wordt hij rijkelijk met suiker bestrooid om zijn zachtheid te benadrukken. Onze ambachtslieden bieden hem aan zoals hij is, of klaar om te worden gevuld naar gelang de inspiratie van de dag.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: tarwebloem, water, palmolie, suiker, margarine (plantaardige oliën van palm en koolzaad, water, citroensap), kristalsuiker (3,5%), gist, zout, emulgatoren (E471, E472e, E481), tarwegluten, bakpoeder (E450i, E500ii), dextrose, plantaardig vet (palm), stabilisator (E412), wei in poedervorm, glucosestroop, lactose, aroma, verdikkingsmiddel (E415)
Allergenen : tarwe, gluten, wei, lactose
Kan bevatten: noten

  • Energie: 1526 kJ / 368 kcal
  • Vetten: 17 g – waarvan verzadigd : 8,9 g
  • Koolhydraten : 47 g – waarvan suikers : 10 g
  • Eiwitten : 5,5 g
  • Zout : 1,2 g

Bewaren bij -18 °C. Houdbaarheid: 18 maanden vanaf de productiedatum. Na ontdooien binnen 3 dagen consumeren.

FAQ

Hij wordt gemaakt van gerezen deeg, gefrituurd en vervolgens bedekt met een suikerglazuurlaag voor een zachte en smeltende textuur.

Nee, hij wordt naturel aangeboden, maar kan naar wens worden gepersonaliseerd met een vulling of een huisgemaakte glazuur.

Perfect als tussendoortje, voor een zoete pauze of na de maaltijd. Het is een klassieker om te delen of cadeau te geven.

Bewaar ze in de vriezer bij -18 °C. Eenmaal ontdooid, binnen 3 dagen bij kamertemperatuur consumeren.