Logo Le Pain d'Antan

Delicatesse met kersen en frangipane

Onder een laagje poedersuiker verbergt de kersenlekkernij een royale vulling: romige frangipane, smeltende kersen en stukjes chocolade. Een gebakje vol contrasten en zoetheid, gemaakt door Pain d'Antan.

2,30 €

Elke Délice is gevuld met een frangipane op basis van amandelen, smeltende kersen en stukjes pure chocolade. Onze ambachtslieden maken het bladerdeeg met de hand, bakken het goudbruin en bestrooien het met poedersuiker zodra het uit de oven komt.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : boter, melk, Suiker, amandelen, Water, Chocolade, eieren, Tarwemeel, Olijfolie van eerste persing, Zout, Maïszetmeel, Kersen, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Caroteenkleurstof, Riboflavinekleurstof, Natuurlijk vanillearoma, Abrikoos, Invert suiker, Gemodificeerd zetmeel, Cacaomassa, Cacaoboter, Lecithine van soja, Gist, Gluten van tarwe, Mono- en diglyceriden van vetzuren, Mono- en diacetylesters van mono- en diglyceriden, melkpoeder, Xanthaangom, Ascorbinezuur E300, Gele kleurstof E102.
Allergenen : tarwe, eieren, soja, melk, noten
Kan aanwezig zijn: lupine

  • Energie: 1415 kJ / 339 kcal
  • Vetten: 20,5 g (waarvan verzadigde vetten 11,8 g)
  • Koolhydraten: 32,7 g (waarvan suikers 18,6 g)
  • Eiwitten: 5 g
  • Vezels: 0,7 g
  • Zout: 0,4 g

Bewaren bij 0 °C