Logo Le Pain d'Antan

Zoete tortillon Pain d'Antan

Een goudbruin bladerdeeg in de vorm van een gedraaide streng, omhuld met suiker die licht gekarameliseerd is. De zoete tortillon van Pain d'Antan is ideaal voor een knapperige en heerlijke pauze.
1,85 €

De unieke knapperigheid komt van een boterbladerdeeg dat rijkelijk bedekt is met parelsuiker die tijdens het bakken smelt en karamelliseert. Een eenvoudig maar authentiek recept.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : tarwebloem, boter, water, suiker, parelsuiker, tarwegluten, melkpoeder, gist, melk, plantaardige olie (olijf, koolzaad), invertsuikersiroop, kleurstof: E160a, emulgatoren: E472e, enzymen, meelbehandelingmiddel: E300, soja
Allergenen: tarwe, melk, soja
Kan sporen bevatten van: ei, noten, sesam, sulfieten, lupine:contentReference[oaicite:0]{index=0}

  • Energie: 1481 kJ / 354 kcal
  • Vetten: 18 g – waarvan verzadigd: 12 g
  • Koolhydraten: 42 g – waarvan suikers: 13 g
  • Eiwitten: 5,5 g
  • Zout: 0,76 g

Bewaren bij -18 °C. Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen.

FAQ

Dat komt door de parelsuiker die tijdens het bakken smelt en karamelliseert, in combinatie met het pure boterbladerdeeg.

Op kamertemperatuur, of lichtjes opgewarmd om de aroma's en de knapperigheid te doen ontwaken.

Nee, een reeds ontdooid product mag nooit opnieuw worden ingevroren.

180 dagen in de vriezer bij -18 °C, volgens de aanbevelingen van de fabrikant.