Logo Le Pain d'Antan

Quiche met groenten uit de moestuin

De groentetaart van Pain d'Antan combineert een huisgemaakt deeg met boerenboter met een royale vulling van broccoli, spinazie en wortelen. Onze ambachtslieden gratineren hem met Emmentaler voor een smeltende en knapperige combinatie.

14,60 €

Het geheim zit hem in de balans tussen een huisgemaakt deeg met boerenboter en zorgvuldig geselecteerde verse groenten. Broccoli en spinazie zorgen voor een mooie plantaardige intensiteit, wortel voor een zoete toets en de gegratineerde Emmentaler maakt het geheel af met een heerlijke romigheid.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Eieren, spinazie, broccoli, tarwebloem, Gepasteuriseerde melkroom, Boter, Wortel, Melk, Maïszetmeel, Water, Zout, Antiklontermiddel, Nootmuskaat, Peper, Carrageen, Azijn, Natriumlactylaten, Melkroom, Azijnzuur, Stremsel, Fermenten.
Allergenen: Gluten, Eieren, Melk
Kan bevatten: Selderij

  • Energie: 841 kJ / 202 kcal
  • Vetten: 13,7 g (waarvan verzadigde vetzuren: 8,9 g)
  • Koolhydraten: 13,3 g (waarvan suikers: 1,7 g)
  • Eiwitten: 5,7 g
  • Vezels: 1,4 g
  • Zout: 0,4 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden van Pain d'Antan maken een huisgemaakt deeg met boerenboter en beleggen de taart met verse groenten.

De quiche bevat broccoli, spinazie en wortelen voor een evenwichtige en smakelijke mix.

Absoluut, hij is ideaal als vegetarisch alternatief, lekker en rijkelijk gevuld.

Bewaar hem in de koelkast tussen 2 °C en 7 °C en eet hem binnen 3 dagen op.