Logo Le Pain d'Antan

Vanille-botercake

Deze cake met boter en vanille is een lieflijk eerbetoon aan de recepten van weleer. Hij wordt elke dag met zorg met de hand gemaakt en heeft een smeltende textuur en een geruststellende geur die doet denken aan de snacks uit onze kindertijd.

13,00 €

Deze cake is geïnspireerd op een recept van grootmoeder en wordt door onze ambachtslieden gemaakt met boter en een vleugje vanilline, voor een eenvoudige en authentieke zoetheid. Elk stuk wordt met de hand gemaakt, volgens de traditionele werkwijze.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, tarwemeel, eieren, Boter, Melk, Vanilline, Zout, Difosfaat, Natriumbicarbonaat, Tarwezetmeel, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen.
Allergenen : tarwe, Eieren, Melk
Kan sporen bevatten van : soja, lupine

  • Energie: 1387 kJ / 333 kcal
  • Vetten: 14,1 g, waarvan AGS: 9 g
  • Koolhydraten: 45,9 g, waarvan suikers: 28,1 g
  • Eiwitten: 5,5 g
  • Vezels: 0,8 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Ja, net als al ons gebak bij Pain d'Antan wordt deze cake met de hand gemaakt volgens een zorgvuldig doorgegeven ambachtelijke methode.

Hij heeft een smeltende en zachte textuur, perfect voor een zoet en troostend moment.

Hij kan in de koelkast bij 0 °C worden bewaard en kan tot 5 dagen na productie worden gegeten.

Op elk moment van de dag: bij het ontbijt, als tussendoortje of na de maaltijd voor een zoete vanillesmaak.