Logo Le Pain d'Antan

Quiche met 5 kazen

Een huisgemaakt quichedeeg met boerenboter, gemaakt met meel dat is geselecteerd vanwege zijn soepelheid. Belegd met vijf karakteristieke kazen: Roquefort Papillon, Brie de Meaux, geitenkaas, schapenkaas en huisgeraspte Gruyère voor een royale gratin.

14,85 €

Onze ambachtslieden bereiden het quichedeeg met een 'spanningsvrije' bloem, die tijdens het bakken soepel blijft. De zelfgeraspte Gruyère vervangt de traditionele Emmentaler en zorgt voor een smakelijkere gratin. Het geheel wordt verrijkt met karaktervolle kazen zoals Roquefort Papillon en Brie de Meaux.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : Melk, Eieren, Tarwemeel, Melkroom , Boter, Geitenmelk, Schapenmelk, Maïszetmeel, Water, Zout, Nootmuskaat, Fermenten, Stremsel, Penicillium Candidum, Carrageen, Peper, Palmolie, Rijpingsculturen, Penicillium Roqueforti, Azijn.
Allergenen : Glutenhoudende granen, Eieren, Melk
Kan aanwezig zijn:  ""

  • Energie: 1208 kJ / 290 kcal
  • Vetten: 20,9 g (waarvan verzadigde vetzuren 14,7 g)
  • Koolhydraten: 13 g (waarvan suikers 1,4 g)
  • Eiwitten: 11,9 g
  • Vezels: 0,6 g
  • Zout: 0,5 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen