Logo Le Pain d'Antan

Traditionele baguette sandwich met grijs brood, rundvlees en huisgemaa

Deze huisgemaakte sandwich wordt bereid op een traditioneel stokbrood met een rijke en rustieke kruim en combineert mals geroosterd rundvlees met verse tomaat en sla. Een eenvoudig en authentiek recept van Pain d'Antan, op smaak gebracht met een scheutje olijfolie van eerste persing en aromatische kruiden.

6,20 €

Onze ambachtslieden kiezen voor een traditioneel bruin stokbrood, dat 24 uur heeft gefermenteerd en op steen is gebakken, waardoor de rijke smaak van het rundvlees en de versheid van de tomaat nog beter tot hun recht komen. Het bruine brood geeft het gerecht een rustieke en authentieke toets, wat het nog lekkerder maakt.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Water, rundvlees, tomaat, sla, uien, venkel, Extra vierge olijfolie, Basilicum, Knoflook, Koolzaadolie, Zout, Gist, Tarwemeel, Tarwemeel , speltmeel, rogge, gerst, haver, maïs, gluten van tarwe, zetmeel, stremsel, citroenzuur, olijven, melkzuur, ijzergluconaat, ascorbinezuur E300, enzymen, tarwemout, gerstemout.
Allergenen : Glutenhoudende granen, Melk
Kan sporen bevatten van : Soja, Lupine, Selderij, Noten, Sesamzaad

  • Energie : 840 kJ / 200 kcal
  • Vetten : 6,1 g (waarvan verzadigde vetzuren: 2,8 g)
  • Koolhydraten: 21,8 g (waarvan suikers: 1,1 g)
  • Eiwitten: 11,6 g
  • Vezels: 2,2 g
  • Zout: 0,4 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Hij combineert mals rundvlees met verse groenten zoals tomaat en sla, allemaal in een traditioneel knapperig en rustiek bruin stokbrood.

Het stokbrood met bruin brood is knapperig en rustiek, wat contrasteert met de malsheid van het rundvlees en de frisheid van de groenten.

Hij is perfect voor een snelle lunch, een picknick of een eenvoudige, smakelijke maaltijd.

Hij moet worden bewaard tussen 2 °C en 7 °C en dezelfde dag worden gegeten om zijn versheid te behouden.