Logo Le Pain d'Antan

Sandwich met grijs brood, tomaten en huisgemaakte mozzarella

Onze sandwich met tomaten en mozzarella wordt bereid op knapperig bruin brood en combineert de zachtheid van smeltende mozzarella met de frisheid van tomaten en basilicum. Onze ambachtslieden voegen er Parmigiano Reggiano AOP-kaas en enkele pijnboompitten aan toe voor een verfijnde en smakelijke combinatie.

5,95 €

Onze ambachtslieden kiezen voor zachte, smeltende mozzarella die ze combineren met verse tomaten en geurige basilicum. De huisgemaakte schilfers Parmigiano Reggiano AOP en enkele pijnboompitten maken dit verfijnde vegetarische recept helemaal af.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Ingrediënten : Water, Melk, Tomaat, Basilicum, Pijnboompitten, Zout, olijfolie van eerste persing, gist, stremsel, fermenten, zetmeel, pindaolie, peper, tarwemeel, Gemoute tarwe meel, Tarwe, Rogge, Haver, Maïs, Gluten van tarwe, Speltmeel, Gerst, Citroenzuuresters, Natriumlactylaten, Calciumlactylaten, Mout van tarwe, Mout van gerst, Koolzaadolie, Enzymen, Ascorbinezuur E300, Schimmelamylasen, Wijnazijn, Druivenmost, Glucose, Maïszetmeel, Xanthaangom.
Allergenen : Tarwe, Pinda's, Melk, Sulfieten
Kan bevatten: Noten, Soja, Sesam, Lupine

  • Energie : 907 kJ / 217 kcal
  • Vetten: 7,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 3,8 g)
  • Koolhydraten: 26,1 g (waarvan suikers: 2,5 g)
  • Eiwitten: 9,7 g
  • Vezels: 1,7 g
  • Zout: 0,3 g

Bewaren tussen 2 °C en 4 °C. Houdbaarheidsdatum: 1 dag.

FAQ

Hij combineert smeltende mozzarella, verse tomaten en geurige basilicum, verrijkt met schilfers Parmigiano Reggiano AOP.

Het knapperige bruine brood combineert perfect met de smeltende mozzarella, de frisse tomaat en de knapperige pijnboompitten.

Hij is perfect voor een vegetarische lunchpauze, een lichte maaltijd of een vers en smakelijk tussendoortje.

Hij moet tussen 2 °C en 4 °C worden bewaard en dezelfde dag worden gegeten om zijn versheid te behouden.