Logo Le Pain d'Antan

Croissant met vanillecrème uit Madagaskar

Een verse croissant, gevuld met een royale hoeveelheid vanillecrème, verrijkt met echte vanillebonen uit Madagaskar. Geen recycling, altijd vers, altijd smeltend.

2,90 €

Elke ochtend vullen onze ambachtslieden deze croissant met een banketbakkersroom verrijkt met vanille uit Madagaskar. Een royale vulling, bereid zonder recycling, voor een smeltende textuur in het hart van het bladerdeeg.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Melk, Boter, Gepasteuriseerde melk room, Suiker, Eigeel, Maïszetmeel, Natuurlijke vanille, Caroteen kleurstof, Riboflavine kleurstof, Natuurlijk vanillearoma, Carrageen, Citroenzuur, Kaliumsorbaat, Zetmeel, Zoutvet, Magnesiumzouten van vetzuren, Aroma's, Xanthaangom, Ascorbinezuur E300, Gele kleurstof E102, Enzymen, Tarwemeel, water, gist, gluten van tarwe, mono- en diglyceriden van vetzuren, lecithine, melk poeder.
Allergenen : tarwe, eieren, melk
Kan sporen bevatten van : noten, soja

  • Energie: 1432 kJ / 343 kcal
  • Vetten: 22,2 g (waarvan verzadigde vetzuren: 14,9 g)
  • Koolhydraten: 30,1 g (waarvan suikers: 10,5 g)
  • Eiwitten: 4,9 g
  • Vezels: 0 g
  • Zout: 0,6 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Ja, de banketbakkersroom is verrijkt met natuurlijke vanille uit Madagaskar, voor een intense en geurige smaak.

Absoluut. Elke croissant wordt op dezelfde dag gevuld en gebakken, zonder dat onverkochte croissants worden gerecycled, voor gegarandeerde versheid.

Een knapperig en luchtig deeg, met een smeltende vulling van vanillecrème.

Ja, een paar seconden in de oven of op kamertemperatuur is voldoende om het weer lekker zacht te maken.