Logo Le Pain d'Antan

Nougatines omhuld met chocolade

Bij Pain d'Antan worden onze nougatines gemaakt van geroosterde en gekarameliseerde amandelschilfers, omhuld met chocolade. Ze worden verkocht in plakjes of stukjes en worden in elke fase met de hand verwerkt om hun authentieke ambachtelijke karakter te behouden.

7,20 €

Het geheim van onze nougatines schuilt in het handmatige productieproces: de amandelen worden geroosterd en vervolgens gekarameliseerd, het mengsel van suiker en eiwit wordt uitgespreid en gebakken, waarna het met de hand wordt gebroken en met chocolade wordt omhuld. Bij elke stap wordt ambachtelijke aandacht besteed.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Suiker, Amandelen, Cacaomassa, Boter, Cacaoboter, Glucosestroop, Water, Pectine, Maltodextrine, glucose, lactose, sojalecithine, natuurlijk vanillearoma. Kan sporen bevatten van: soja, melk, noten.

  • Energie: 2336 kJ / 560 kcal
  • Vetten: 37,1 g (waarvan verzadigde vetzuren: 16,6 g)
  • Koolhydraten: 46,8 g (waarvan suikers: 39,5 g)
  • Eiwitten: 7,8 g
  • Vezels: 2,8 g
  • Zout: 0,05 g

Temperatuur: tussen 15 °C en 20 °C, luchtvochtigheid 60 %, houdbaarheidsdatum 90 dagen

FAQ

Ze worden ambachtelijk gemaakt met geroosterde en gekarameliseerde amandelen, die vervolgens met de hand worden gebroken voordat ze met chocolade worden omhuld.

Ze bieden een heerlijk contrast tussen de knapperigheid van de nougatine en de zachtheid van de chocolade.

Ze kunnen bij kamertemperatuur, tussen 15 °C en 20 °C, op een droge plaats worden bewaard.

Ze zijn ideaal bij een kopje koffie, als cadeau of om te delen tijdens de feestdagen.