Logo Le Pain d'Antan
21,20 €

Bij Pain d'Antan laten onze ambachtslieden hele vanillestokjes uit Madagaskar trekken, waarna ze elk zaadje met de hand eruit halen. De coating bestaat uit melkchocolade, hazelnoten en cacaoboter voor een knapperige en royale afwerking.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Gepasteuriseerde melk, suiker, hazelnoten, eigeel, eiwit, melk, water, tarwebloem, boter, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, glucosestroop, Cacaopoeder, Vanillestokjes uit Madagaskar, Rundgelatine, Invert suiker, Wei-eiwitpoeder, Gemodificeerd zetmeel, Natuurlijke vanille, Ontvet cacaopoeder, Zout, Sojalecithine, Natuurlijk vanille-aroma, Isomalt, Goudkleurstof, Kaliumcarbonaat, Paprika, Citroenzuur, Natriumcitraat, Kaliumsorbaat, Guarpitmeel, Xanthaangom, Carrageen, Tarwemout, Ascorbinezuur, Enzymen, Pectine, Sulfiet E222.
Allergenen : Gluten, Eieren, Soja, Melk, Noten, Sulfieten
Kan bevatten:  Lupine

  • Energie : 1651 kJ / 395 kcal
  • Vetten : 31,3 g (waarvan verzadigde vetzuren: 17 g)
  • Koolhydraten: 21,3 g (waarvan suikers: 17,9 g)
  • Eiwitten: 5,6 g
  • Vezels: 1,7 g
  • Zout: 0,1 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C

FAQ

Ja, we gebruiken uitsluitend hele vanillestokjes uit Madagaskar, die langdurig worden geïnfuseerd en vervolgens met de hand worden geperst.

Ja, hij is bedoeld voor 4 personen, perfect voor een gezellig dessert of een leuk gebaar voor meerdere personen.

Hij combineert melkchocolade, hazelnoten en cacaoboter voor een knapperige en royale toets.

2 dagen in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 °C en 7 °C. Haal hem 10 minuten voor het serveren uit de koelkast om optimaal van de textuur te kunnen genieten.