Logo Le Pain d'Antan

Quiche met kip en Indiase curry

kip

De Indiase kipcurryquiche van Pain d'Antan combineert malse kippendijen met een geurige huisgemaakte currysaus. Onze ambachtslieden voegen cashewnoten toe voor een knapperige en smakelijke toets, zonder Emmentaler.

15,75 €

Het geheim zit hem in de keuze voor kippendijen, die malser en sappiger zijn, in combinatie met een huisgemaakte currysaus rijk aan kruiden en kokosmelk. Onze ambachtslieden voegen cashewnoten toe voor een knapperig accent en een perfecte smaakbalans, zonder gebruik te maken van Emmentaler.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten: Kip, Eieren, Tarwebloem, Wortel, Boter, Kokosnoot, Melk, Gepasteuriseerde melkcrème, Cashewnoten, Maïszetmeel, Water, Fijngeraspte kokos, Zout, Koriander, Peper, Kurkuma, Mosterd, Erwtenmeel, Komijn, Pilipili, Knoflook, Fenegriek, Venkel, Kruidnagel, Kaliumcarbonaat, Carrageen, Maïsmeel, Kaliumsorbaat, Specerijen, Kokosmelk, Uien, Zonnebloemolie, Kruiden, Aardappelzetmeel, Garnalen, Ansjovis, Palmolie, Azijn.
Allergenen: Gluten, Eieren, Vis, Melk, Noten, Mosterd
Kan bevatten: Selderij, Schaaldieren, Soja

  • Energie: 1045 kJ / 251 kcal
  • Vetten: 16,6 g (waarvan verzadigde vetzuren: 10,3 g)
  • Koolhydraten: 15,5 g (waarvan suikers: 2,2 g)
  • Eiwitten: 9,4 g
  • Vezels: 1,1 g
  • Zout: 0,6 g

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen.

FAQ

Ja, onze ambachtslieden van Pain d'Antan maken zelf het deeg en de vulling op basis van kippendijen, huisgemaakte currysaus en cashewnoten.

Nee, dit recept onderscheidt zich juist door de afwezigheid van Emmentaler, wat wordt benadrukt door een kokos-currysaus en cashewnoten.

De malsheid van de kip, de intense smaak van de huisgemaakte currysaus en de knapperigheid van de cashewnoten maken dit een rijk en origineel recept.

Bewaar de quiche in de koelkast bij een temperatuur tussen 2 °C en 7 °C en consumeer hem binnen 3 dagen.