Traditioneel meergranenbrood
Een harmonieuze combinatie van traditionele Franse vakmanschap en de rijkdom van zaden. De goudbruine korst verbergt een zachte, moutige en compacte kruim, doorspekt met smakelijke zaden.
Een harmonieuze combinatie van traditionele Franse vakmanschap en de rijkdom van zaden. De goudbruine korst verbergt een zachte, moutige en compacte kruim, doorspekt met smakelijke zaden.
Onze ambachtslieden mengen tarwe-, rogge- en speltmeel met lijnzaad, zonnebloempitten, gierst en sesamzaad. Deze rijkdom wordt versterkt door een langzame gisting en een gecontroleerde bakwijze, waardoor een moutige en rijke kruim ontstaat.
water, roggebloem, tarwebloem, lijnzaad, gierstzaad, speltmeel, sesamzaad, zonnebloempitten, zout, gist, zonnebloemolie, tarwemout, zetmeel, gerstemout, tarwegluten, enzymen, schimmelamylasen.
Allergenen : tarwe, gluten, rogge, spelt, sesam
Kan bevatten: soja, noten, lupine