Logo Le Pain d'Antan

Traditioneel meergranenbrood

Een harmonieuze combinatie van traditionele Franse vakmanschap en de rijkdom van zaden. De goudbruine korst verbergt een zachte, moutige en compacte kruim, doorspekt met smakelijke zaden.

2,60 €

Onze ambachtslieden mengen tarwe-, rogge- en speltmeel met lijnzaad, zonnebloempitten, gierst en sesamzaad. Deze rijkdom wordt versterkt door een langzame gisting en een gecontroleerde bakwijze, waardoor een moutige en rijke kruim ontstaat.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

water, roggebloem, tarwebloem, lijnzaad, gierstzaad, speltmeel, sesamzaad, zonnebloempitten, zout, gist, zonnebloemolie, tarwemout, zetmeel, gerstemout, tarwegluten, enzymen, schimmelamylasen.

Allergenen : tarwe, gluten, rogge, spelt, sesam

Kan bevatten:  soja, noten, lupine

  • Energie : 908 kJ / 217 kcal
  • Vetten: 4,4 g (waarvan verzadigde vetzuren: 0,6 g)
  • Koolhydraten: 34,5 g (waarvan suikers: 1,2 g)
  • Eiwitten: 5,7 g
  • Vezels: 3,3 g
  • Zout: 0 g

Bewaren bij 0 °C

FAQ

Het is gemaakt van tarwe-, rogge- en speltmeel, verrijkt met lijnzaad, gierst, zonnebloempitten en sesamzaad.

Het heeft een rijke graansmaak, verzacht door een licht gemoute kruim en een goudbruine korst.

Een dichte en soepele kruim, met mooie stukjes zaadjes, ideaal voor royale boterhammen.

Als bijgerecht bij voedzame maaltijden of geroosterd met een hartige beleg.