Logo Le Pain d'Antan

Panini met courgette en pesto

Een ambachtelijke panini met groenten, belegd met onze huisgemaakte pesto van courgette en ricotta. De kleurrijke paprika's zorgen voor zoetheid en evenwicht, voor een lekkere en lichte pauze bij Pain d'Antan.

7,20 €

Onze ambachtslieden bereiden een huisgemaakte pesto op basis van verse courgettes en ricotta, op smaak gebracht met basilicum en olijfolie. In combinatie met kleurrijke paprika's ontstaat een eenvoudige en smakelijke balans, ideaal voor een vegetarisch alternatief.

Ce produit n'est pas disponible en magasin. Il est uniquement disponible à la commande en ligne les lundis à partir de 18h00 et les mardis avant 10h00 pour une livraison le mercredi.

Lijst van ingrediënten : Tarwemeel, water, courgette, paprika, melk, Olijfolie, Gist, Basilicum, Extra vierge olijfolie, Knoflook, Rozemarijn, Zout, Zetmeel, Nootmuskaat, Tarwebloem, Gluten van tarwe, Tarwezuurdesem, Dextrose, Mout van gerst, Roggemout, Mout van tarwe, Enzymen, Ascorbinezuur, Rundergelatine, Peper, Stremsel, Fermenten, Rijpingsculturen, Natriumlactylaten, Melkroom, Azijnzuur.
Allergenen : Glutenhoudende granen, Melk
Kan sporen bevatten van : Soja, Lupine, Eieren, Noten:contentReference[oaicite:0]{index=0}

  • Energie: 698 kJ / 167 kcal
  • Vetten: 4 g (waarvan verzadigde vetzuren 1,6 g)
  • Koolhydraten: 24,6 g (waarvan suikers 1,6 g)
  • Eiwitten: 7,7 g
  • Vezels: 1,5 g
  • Zout: 0,7 g
:contentReference[oaicite:1]{index=1}

Bewaren tussen 2 °C en 7 °C. Houdbaarheidsdatum: 3 dagen:contentReference[oaicite:2]{index=2}

FAQ

Ja, onze ambachtslieden beleggen hem met een huisgemaakte pesto op basis van verse courgettes en ricotta, gecombineerd met kleurrijke paprika's.

Ja, hij is bedacht als een smakelijk vegetarisch alternatief dat toch heerlijk blijft.

Hij laat de frisheid van courgette en de zoetheid van paprika's goed tot hun recht komen, geaccentueerd door een romige en geurige pesto.

Hij moet worden bewaard tussen 2°C en 7°C en binnen 3 dagen worden geconsumeerd.